Fitxa Activitat \

Descripció, lloc, data, horari...

Exposició "Madagascar. Els colors d'Àfrica"

Activitat: Cultural, Infantil, Biblioteques i lectura
Informació: Artista: Elena Losada.
L'agost del 2017 vaig fer un viatge de 20 dies a Madagascar, gran part de la ruta es feia en 4x4 a causa del mal estat de les carreteres i passàvem moltes hores mirant el paisatge. Em van impressionar molt els diferents colors vermells de la terra i la manera com s'ajuntaven el blau del cel i els verds dels camps de conreu. Un cop vàrem arribar a Cornellà vaig començar a treballar les fotografies digitalment per aconseguir "taques" de colors, sense deixar rastre de les cases, persones i objectes que formaven el paisatge de la fotografia original. No m'interessava saber què és allò que es veu amb el sentit de la vista, m'interessava captar l'essència, percebre uns colors que et transportessin a l'Àfrica. La exposició consta de 8 obres i s'acompanyaria amb un llibre de fotografies del viatge a Madagascar en les que estan inspirades les obres.

El dia de la inauguració es farà un taller de creativitat. Demaneu més informació a la mateixa biblioteca.
Quan: Fins el 22 de setembre
Organitza: BIBLIOTECA SANT ILDEFONS

Més informació

Dades del llocBIBLIOTECA SANT ILDEFONS (BSI)
Adreça: Pl Carles Navales, s/n (C/ Almogavers)
Barri: Sant Ildefons
Telèfon: 93 471 12 42
Email: calvobn@diba.cat
Web: http://www.cornella.cat/biblioteques/ca/index.asp


Activitats programades en aquest lloc per als propers 7 dies


Activitats programades: 3

ELS MÉS PETITS DE TOTS
“Història d’un jardí”
Tot un recull de cançons i ninos explicaran als més petits de la casa com és d’especial el jardí del nostre castell. Hi viuen formigues, flors i altres éssers meravellosos. Allà, la natura ens obsequia amb fets esplèndids com la sortida del sol, el cant del vent o la bellesa de l’arc de Sant Martí. Petits fragments, com els episodis d’un conte, conviden a participar als infants en aquesta activitat que els farà sentir-se part d’aquest extraordinari viatge. · Organitza: Eva González (narradora).
· Públic: Familiar amb infants fins a 3 anys.
· Accés: Inscripció (es prega puntualitat, un cop iniciada l’activitat no es podrà accedir a la sala).
Quan: 17 de gener
Horari: 18:00h. - 19:30h.

VA DE CONTES
“Cop d’escombra i amunt!”
Si una bruixa o bruixot et fes un encanteri, en què et voldries transformar? I si et convidés a sopa d’ales d’escarabat, amb banyes de llimac i closca de carabassa, la tastaries? I si et proposés viatjar damunt una escombra voladora, hi pujaries? Ep, n’acaba de passar una. No l’has vista? · Organitza: Rosa Pinyol (narradora).
· Públic: Familiar amb infants a partir de 4 anys.
· Accés: Lliure (es prega puntualitat, un cop iniciada l’activitat no es podrà accedir a la sala).
Quan: 18 de gener
Horari: 18:00h. - 19:30h.

EXPOSICIÓ “Més de 25 anys fent solidaritat”
Mostra de cartells que testimonien les campanyes d’ajuda i sensibilització de “Cornellà Solidari”, una entitat emblemàtica de la nostra ciutat, que porta més de trenta anys realitzant projectes solidaris arreu del món, que s’han concretat en construccions d’equipaments i habitatges, enviament de material sanitari, sanejament d’aigües, o ajudes a grups de dones per endegar projectes laborals... Aquesta exposició és part de la seva història.
· Organitza: Cornellà Solidari.
· Públic: Jove i adult.
· Lloc: Sala Polivalent (Biblioteca Sant Ildefons).
· Data: Del dimecres 19/12/2018 al dilluns 31/01/2019.
· Accés: Lliure.
Quan: Fins el 31 de gener