Fitxa Activitat \

Descripció, lloc, data, horari...

Los Manolos + Dtranquis en concert - Nits d'Estiu 2018

Activitat: Cultural, Juvenil, Gent gran, Infantil, Familiar
Informació: Una de les llegendes vives de la rumba catalana retorna als escenaris amb motiu de la celebració dels 25 anys del seu naixement. Amb la seva formació original viurem la reunió excepcional de Los Manolos, amb tots els ingredients necessaris per triomfar: Bon rotllo, Rumbapauer i un repertori d`èxits inigualable.

Dtranquis és el projecte musical del cornellanenc Sergio “El Gorrión” Calvo. Aficionat a la música des de ben Petit, es va especialitzar en la guitarra espanyola fins que va sentir la necessitat d’expressar els seus sentiments en forma de cançó. La rumba i el flamenco, en la seva variant més pop, donen forma a les seves composicions originals. Serguio Karod (bateria), Antonio Navarro (Baix), Adrià Jara (piano), Sergio Calvo(guitarra i veu).
Videoclip d'"Amigos Para Siempre"
Preu: Gratuït
Quan: Fins el 14 de juliol
Horari: 21:00h. - 00:00h.
Organitza: DEPARTAMENT DE CULTURA

Més informació

Dades del llocPARC DE CAN MERCADER
Adreça: Ctra de l'Hospitalet, s/n (alçada núm. 137)
Barri: Almeda
Telèfon: 93 377 02 12
Email: museumercader@aj-cornella.cat
Web: http://www.cornella.cat/ca/ParcDeCanMercader.asp
Informació: Extensió telèfon: 1128 o 1132. Inauguració: 1989. Superfície: 10,5 ha.


Activitats programades en aquest espai per als propers 7 dies


Activitats programades: 6

Marinah + Naranjo en concert - Nits d'Estiu 2018
Marinah és el nom artístic amb el que es presenta Marina Abad, qui va estar durant deu anys cantant i principal imatge de la banda catalana "Ojos De Brujo".
A l'any 2013 comença la seva carrera en solitari i el 2017 llença el seu darrer disc: "Afrolailo" (Kasba Music). Ple de cançons rumberes, alegres i combatives, que es desenvolupen còmodament entre la rumba, el reggae i el flamenc, entre els estils "afro" i la música llatina, entre Cuba i el hip hop. Torna la Marinah que recorda aquells “Ojos de Brujo” però amb més maduresa artística. Acompanyada dels millors músics i col·laboracions estel·lars: Lamari de Chambao, Arianna Puello, Chicuelo, Carlos Sarduy, Lágrimas de Sangre, Kumar.

Les influències musicals de Naranjo li vénen des de nen. Bandes de rock andalús com Triana, Pata Negra o el cantant Antonio Vega, han fet que avui la seva música sigui tan imprevisible com engrescadora. Tot això forma un còctel de sensibilitat, històries meravelloses, melodies envoltants i ritmes sorprenents minuciosament elegits i un elenc de grans professionals que l’acompanyen en aquest nou projecte de Color Naranjo.
Preu: Gratuït
Videoclip d'"Esperanzah"
Quan: Fins el 21 de juliol
Horari: 21:00h. - 00:00h.
PARC DE CAN MERCADER

ARTeNOU (Festival de música electrònica) - Nits d'Estiu 2018
Després de set edicions celebrades a Sant Boi de Llobregat, l’ARTeNOU amplia les seves fronteres i arriba també a Cornellà, posicionant-se com la principal referència de la música electrònica del Baix Llobregat.

Aquest festival demostra cada any que aquest gènere musical és molt més que cultura de club o nocturnitat, i vol mostrar tota la seva riquesa traslladant el seu so al carrer en un ambient únic, amb una bona oferta gastronòmica i en entorns de gran bellesa natural i valor històric com són els Jardins de Can Torrents (Sant Boi, divendres 20 de juliol) i el Parc de Can Mercader (Cornellà, dissabte 21 de juliol).

Line up de Cornellà:

Live sets: Clément Bazin (Paris, FR), Estère (Wellington, NZ), Baiuca (Catoira, Pontevedra), Urfabrique (Barcelona), Señora (Barcelona) i Apollo T & Møed (Cornellà).

DJ sets: Fujur (Cornellà) i Raúl Almeda (Barcelona)
Preu: Gratuït
Aftermovie 2017
Quan: Fins el 22 de juliol
Horari: 18:00h. - 01:00h.
PARC DE CAN MERCADER

Visita guiada a la planta noble del Museu Palau Mercader
Visita comentada en la que es presenta la història de la finca Mercader i es descobreixen alguns dels espais de la planta noble, decorats segons el gust d’una família aristocràtica de finals del segle XIX.
A càrrec de Kuan Um!
IMPORTANT: Places limitades.
Cal inscripció prèvia, telf. : 93 474 51 35 de dimarts a divendres de 10 a 14h

Preu: Gratuït
Quan: 22 de juliol
Horari: 12:00h. - 13:00h.
MUSEU PALAU MERCADER

Sona, sona la pianola
Audició de peces dels anys XX en una pianola autèntica, i aclariments sobre el seu mecanisme, a càrrec de Josep Domènech.
Lloc: planta baixa del Museu Palau Mercader.
Sense reserva prèvia.
Informació: Patrimoni cultural, telf. : 93 474 51 35 de dimarts a divendres de 10 a 14h
Museu Palau Mercader, Carretera de l’Hospitalet s/n. Parc de Can Mercader

Preu: Gratuït
Quan: 22 de juliol
Horari: 11:15h. - 13:15h.
MUSEU PALAU MERCADER

Mercat de Pagès de Cornellà
El Mercat de Pagès és un espai de trobada entre els pagesos del Parc Agrari del Baix Llobregat i els consumidors, que ofereix la possibilitat de comprar directament a pagès fruites i hortalisses de proximitat. També es poden trobar parades de la cervesa Cornèlia, l'associació Pastinaca i el centre Tecsalsa. El Mercat de Pagès respon a la voluntat de promoure una agricultura local i de temporada, justa social i ambientalment, i un consum responsable.
Preu: Gratuït
Quan: 22 de juliol
Horari: 10:00h. - 14:00h.
PARC DE CAN MERCADER

L'Envelat. Arquitectura singular i símbol de la festa major.
Els envelats han estat un fenomen cultural d’important rellevància a la societat catalana durant gairebé un segle i mig. Sorgits en el context dels canvis socials profunds de les primeres dècades del segle XIX, i com a conseqüència de la gran afecció que hi havia pel ball a la Barcelona de l’època, els envelats es varen expandir ràpidament per tot el territori català i es van convertir en un element imprescindible i emblemàtic de les festes majors.

L’exposició ha estat impulsada i concebuda per l’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial i produïda pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya en coordinació amb l’Institut Ramon Muntaner mitjançant ajut de l’Obra Social de ‘La Caixa’.

Inauguració: diumenge 1 de juliol, a les 12 h
Museu Palau Mercader, Carretera de l’Hospitalet s/n. Parc de Can Mercader
Preu: Gratuït
Quan: Fins el 30 de setembre
Horari: 12:00h. - 14:00h.
MUSEU PALAU MERCADER