Fitxa Activitat \

Descripció, lloc, data, horari...

Mercat de Pagès de Cornellà

Activitat: Medi ambient
Informació: El Mercat de Pagès és un espai de trobada entre els pagesos del Parc Agrari del Baix Llobregat i els consumidors, que ofereix la possibilitat de comprar directament a pagès fruites i hortalisses de proximitat. També es poden trobar parades de la cervesa Cornèlia, l'associació Pastinaca i el centre Tecsalsa. El Mercat de Pagès respon a la voluntat de promoure una agricultura local i de temporada, justa social i ambientalment, i un consum responsable.
Preu: Gratuït
Quan: 15 de juliol
Horari: 10:00h. - 14:00h.
Organitza: DEPARTAMENT DE MEDI AMBIENT

Dades del llocPARC DE CAN MERCADER
Adreça: Ctra de l'Hospitalet, s/n (alçada núm. 137)
Barri: Almeda
Telèfon: 93 377 02 12
Email: museumercader@aj-cornella.cat
Web: http://www.cornella.cat/ca/ParcDeCanMercader.asp
Informació: Extensió telèfon: 1128 o 1132. Inauguració: 1989. Superfície: 10,5 ha.


Activitats programades en aquest espai per als propers 7 dies


Activitats programades: 6

Marinah + Naranjo en concert - Nits d'Estiu 2018
Marinah és el nom artístic amb el que es presenta Marina Abad, qui va estar durant deu anys cantant i principal imatge de la banda catalana "Ojos De Brujo".
A l'any 2013 comença la seva carrera en solitari i el 2017 llença el seu darrer disc: "Afrolailo" (Kasba Music). Ple de cançons rumberes, alegres i combatives, que es desenvolupen còmodament entre la rumba, el reggae i el flamenc, entre els estils "afro" i la música llatina, entre Cuba i el hip hop. Torna la Marinah que recorda aquells “Ojos de Brujo” però amb més maduresa artística. Acompanyada dels millors músics i col·laboracions estel·lars: Lamari de Chambao, Arianna Puello, Chicuelo, Carlos Sarduy, Lágrimas de Sangre, Kumar.

Les influències musicals de Naranjo li vénen des de nen. Bandes de rock andalús com Triana, Pata Negra o el cantant Antonio Vega, han fet que avui la seva música sigui tan imprevisible com engrescadora. Tot això forma un còctel de sensibilitat, històries meravelloses, melodies envoltants i ritmes sorprenents minuciosament elegits i un elenc de grans professionals que l’acompanyen en aquest nou projecte de Color Naranjo.
Preu: Gratuït
Videoclip d'"Esperanzah"
Quan: Fins el 21 de juliol
Horari: 21:00h. - 00:00h.
PARC DE CAN MERCADER

ARTeNOU (Festival de música electrònica) - Nits d'Estiu 2018
Després de set edicions celebrades a Sant Boi de Llobregat, l’ARTeNOU amplia les seves fronteres i arriba també a Cornellà, posicionant-se com la principal referència de la música electrònica del Baix Llobregat.

Aquest festival demostra cada any que aquest gènere musical és molt més que cultura de club o nocturnitat, i vol mostrar tota la seva riquesa traslladant el seu so al carrer en un ambient únic, amb una bona oferta gastronòmica i en entorns de gran bellesa natural i valor històric com són els Jardins de Can Torrents (Sant Boi, divendres 20 de juliol) i el Parc de Can Mercader (Cornellà, dissabte 21 de juliol).

Line up de Cornellà:

Live sets: Clément Bazin (Paris, FR), Estère (Wellington, NZ), Baiuca (Catoira, Pontevedra), Urfabrique (Barcelona), Señora (Barcelona) i Apollo T & Møed (Cornellà).

DJ sets: Fujur (Cornellà) i Raúl Almeda (Barcelona)
Preu: Gratuït
Aftermovie 2017
Quan: Fins el 22 de juliol
Horari: 18:00h. - 01:00h.
PARC DE CAN MERCADER

Visita guiada a la planta noble del Museu Palau Mercader
Visita comentada en la que es presenta la història de la finca Mercader i es descobreixen alguns dels espais de la planta noble, decorats segons el gust d’una família aristocràtica de finals del segle XIX.
A càrrec de Kuan Um!
IMPORTANT: Places limitades.
Cal inscripció prèvia, telf. : 93 474 51 35 de dimarts a divendres de 10 a 14h

Preu: Gratuït
Quan: 22 de juliol
Horari: 12:00h. - 13:00h.
MUSEU PALAU MERCADER

Sona, sona la pianola
Audició de peces dels anys XX en una pianola autèntica, i aclariments sobre el seu mecanisme, a càrrec de Josep Domènech.
Lloc: planta baixa del Museu Palau Mercader.
Sense reserva prèvia.
Informació: Patrimoni cultural, telf. : 93 474 51 35 de dimarts a divendres de 10 a 14h
Museu Palau Mercader, Carretera de l’Hospitalet s/n. Parc de Can Mercader

Preu: Gratuït
Quan: 22 de juliol
Horari: 11:15h. - 13:15h.
MUSEU PALAU MERCADER

Mercat de Pagès de Cornellà
El Mercat de Pagès és un espai de trobada entre els pagesos del Parc Agrari del Baix Llobregat i els consumidors, que ofereix la possibilitat de comprar directament a pagès fruites i hortalisses de proximitat. També es poden trobar parades de la cervesa Cornèlia, l'associació Pastinaca i el centre Tecsalsa. El Mercat de Pagès respon a la voluntat de promoure una agricultura local i de temporada, justa social i ambientalment, i un consum responsable.
Preu: Gratuït
Quan: 22 de juliol
Horari: 10:00h. - 14:00h.
PARC DE CAN MERCADER

L'Envelat. Arquitectura singular i símbol de la festa major.
Els envelats han estat un fenomen cultural d’important rellevància a la societat catalana durant gairebé un segle i mig. Sorgits en el context dels canvis socials profunds de les primeres dècades del segle XIX, i com a conseqüència de la gran afecció que hi havia pel ball a la Barcelona de l’època, els envelats es varen expandir ràpidament per tot el territori català i es van convertir en un element imprescindible i emblemàtic de les festes majors.

L’exposició ha estat impulsada i concebuda per l’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial i produïda pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya en coordinació amb l’Institut Ramon Muntaner mitjançant ajut de l’Obra Social de ‘La Caixa’.

Inauguració: diumenge 1 de juliol, a les 12 h
Museu Palau Mercader, Carretera de l’Hospitalet s/n. Parc de Can Mercader
Preu: Gratuït
Quan: Fins el 30 de setembre
Horari: 12:00h. - 14:00h.
MUSEU PALAU MERCADER