Fitxa Activitat \

Descripció, lloc, data, horari...

Contes per a adults: "Estoy que me cuento encima"

Activitat: Biblioteques i lectura
Informació: Donem la benvinguda a l’estiu amb una sessió de contes per riure una mica (o molt!). Acabar amb el fred prou que demana alegria, així que, després de buscar algú que la pugui encomanar, hem cridat a la gran Laura Rodríguez, veïna de L’Hospitalet, per ajudar-nos mútuament: d’una banda, a ella la desborden les històries –cosa que demana públic!-i, de l’altra, estem nosaltres, àvids de rialles.

“A la vida d'una narradora hi ha moments crítics. En determinades èpoques, les històries se li acumulen a la imaginació i en casos greus, com aquest, l'única solució és la teràpia pública. Necessita algú que l’escolti i als programes d'Ana Rosa Quintana no l'admeten, que si no... En tot cas, vosaltres sí que la podeu ajudar: veniu i escolteu!”

A càrrec de Laura Rodríguez (narradora)
Adreçat a públic jove i adult
Accés lliure

Sala Polivalent
Quan: 14 de juny
Horari: 19:00h. - 21:00h.
Organitza: BIBLIOTECA SANT ILDEFONS
Documents:
Altra documentació

Més informació

Dades del llocBIBLIOTECA SANT ILDEFONS (BSI)
Adreça: Pl Carles Navales, s/n (C/ Almogavers)
Barri: Sant Ildefons
Telèfon: 93 471 12 42
Email: calvobn@diba.cat
Web: http://www.cornella.cat/biblioteques/ca/index.asp


Activitats programades en aquest lloc per als propers 7 dies


Activitats programades: 3

Crea...Acció!: "Estampació de samarretes"
Us animeu a estampar les vostres pròpies samarretes? Us proposem un repte d’allò més creatiu per celebrar l’arribada de l’estiu: dissenyar els vostres estampats per fer-los servir sobre la vostra roba*. Si us interessa, apunteu-vos a la biblioteca i no oblideu portar la roba que vulgueu personalitzar el dia del taller.

*Per estampar correctament, les peces de roba que porteu han de ser de cotó.

A càrrec del personal de l’Àrea Infantil de la Biblioteca Sant Ildefons
Adreçat a infants a partir de 7 anys
Inscripcions obertes

Sala Polivalent
Quan: 27 de juny
Horari: 18:00h. - 20:00h.

Exposició literària: "Montserrat Abelló: visc i torno a reviure"
Aquesta mostra fa un recorregut per la trajectòria vital i literària de la poeta i traductora Montserrat Abelló, en ocasió del centenari del seu naixement: la seva infantesa i l’aprenentatge de l’anglès a Londres; l’exili a Xile durant gairebé vint anys i la formació de la seva família; el retorn a Barcelona l’any 1960; i, finalment, la incorporació i implicació a la societat literària catalana i la defensa dels drets de les escriptores, la traducció de poetes anglosaxones –entre d’altres, Sylvia Plath, Adrianne Rich o Anne Sexton-i la publicació continuada dels seus poemaris, reunits fins l’any 2002 al volum “Al cor de les paraules”.

Una exposició de la Diputació de Barcelona
Amb motiu de la celebració de l’Any Montserrat Abelló
Públic jove i adult
Accés lliure
Quan: Fins el 29 de juny

Exposició fotogràfica: "Paisatges literaris"
El fotògraf Carles Rodríguez Marín ha seleccionat 20 obres literàries de diferents autors/es catalans/es, ha triat un fragment de cada llibre i ha realitzat una foto que il·lustra la cita. ‘La descripció d'un paisatge ens farà somiar en un espai únic, per cada lector segurament serà una mica diferent, però la idea serà sempre una aproximació bastant semblant’

Una exposició de la Diputació de Barcelona
Públic jove i adult
Accés lliure
Quan: Del 26 de juny al 17 de juliol