Fitxa Activitat \

Descripció, lloc, data, horari...

L’hora de filosofar. L’amor

Activitat: Cultural, Juvenil, Biblioteques i lectura
Informació: Si teniu inquietud per saber, per reflexionar sobre el que passa al nostre entorn, per intercanviar opinions i maneres de pensar amb altres persones envers a diferents temes, no us podeu perdre aquest nou cicle de filosofia.

La primera sessió d’aquest cicle estarà dedicada a l’Amor. El sentit comú ens diu que qualsevol ésser humà mínimament sensible pot saber el que és l’amor. L’amor dels familiars, dels amics, de la parella... semblen fins i tot el sentit de l’existència. Ara bé, que se n’ha dit des de la Filosofia? Des d’Heràclit a Hannah Arendt, sabem que homes i dones que s’han dedicat a la filosofia han pensat l’amor. Però, és possible una “filosofia de l’amor”? Podem pensar de forma crítica i conceptual quelcom tan intens en les nostres vides? Al llarg de la xerrada es mirarà de respondre a aquestes qüestions.
A càrrec de Joan Morro (professor de filosofia)
Adreçat a públic jove i adult

Quan: 14 de febrer
Horari: 19:00h. - 20:30h.
Organitza: DEPARTAMENT DE PATRIMONI CULTURAL

Dades del llocBIBLIOTECA CENTRAL DE CORNELLÀ (BCC)
Adreça: C/ de Mossèn Andreu, 15
Barri: Gavarra
Telèfon: 93 376 01 11
Fax: 93 376 09 00
Email: b.cornella.c@diba.cat
Web: http://www.cornella.cat/biblioteques/ca/index.asp


Activitats programades en aquest lloc per als propers 7 dies


Activitats programades: 4

Concert tribut a Paco de Lucía per Javier Gavara - XXXV Festival de Arte Flamenco de Catalunya
Javier Gavara rendeix tribut al guitarrista més gran que ha donat el flamenc, Paco de Lucia, en aquest concert basat en temes propis i sobretot en temes del genial mestre.

Javier, nascut a Sant Boi, va estudiar guitarra flamenca des de la seva joventut, ha col·laborat amb artistes de la talla de Montserrat Caballé, Chicuelo, José Manuel Soto, Max Sunyer, etc.
Preu: Gratuït. Aforament limitat.
Quan: 25 de maig
Horari: 19:30h. - 20:30h.

Dissabtes Familiars: "En Pep Patinet i la Tina Paperina"
En Ton Vola-son vola quan s'adorm... Gggg shhh! La Tina Paperina camina, camina... Uff! En Pep Patinet, mec, mec! L'Oca Panxona es menjarà una poma... Que bona! Piiiip!! Txucu txucu...
Quan: 26 de maig
Horari: 12:00h.

DILLUNS DE CINEMA: "Captain Fantastic"
Ben viu amb la seva dona i els seus sis fills als boscos del nord-oest d'Amèrica, totalment aïllat de la societat, però com a pare consagrat a l‘ensenyament acadèmic i físic dels seus fills.
Quan: 28 de maig
Horari: 17:30h.

DOCUMENTAL DEL MES "A Better Man" 2017
En una calorosa nit d'estiu fa 22 anys, Attiya Khan, de tan sols 18 anys, va recórrer els carrers d’Ottawa, espantada per la seva vida.
Quan: 30 de maig
Horari: 18:30h.