Filtres

   
 • Cornellà
 • Almeda
 • Centre
 • Fatjó
 • Fontsanta
 • Gavarra
 • Lindavista
 • Pedró
 • Riera
 • Sant Ildefons
 • Fora Ciutat
13 activitats.
No et pots perdre

Espectacle HOP al metro!


Un any més, Dansa Metropolitana i la Xarxa de Transports Públics de l’Àrea Metropolitana de Barcelona col·laboren per fer dels trajectes en metro una experiència artística i estimulant. El HOP ha dissenyat una intervenció multidisciplinària, una fusió entre danses urbanes, africanes, circ i dansa contemporània, per transformar la monotonia del viatge i omplir-la d’alegria i complicitats. Un munt de ballarins i dos músics interactuaran amb un DJ d’avantguarda que, a més, sap ballar. Tot és possible en aquesta festa que està a punt de començar!
Quinzena de la Dansa

Quan: 15 de març
Hora: 18:00h. - 19:00h.
On: PL de l'Estació
No et pots perdre

Espectacle de Dansa - What is the word - Constanza Brncic


What is the Word és el títol de l'últim poema de Samuel Beckett i la pregunta que recorre aquest espectacle, en el qual la peça musical Triadic Memories de Morton Feldman, el cos i la llum cohabiten un espai i un temps. La dificultat d’expressar-se, de recordar o la necessitat de silenci són preocupacions latents a totes dues obres, i que desperten un interès íntim a la coreògrafa Constanza Brncic. Així, a partir del diàleg amb el poema i la partitura, Brncic ha creat una dansa que busca atreure altres capes de sentit, inscrites en els gestos recordats i oblidats, i que posa en joc la gosadia i el pudor implícits en l'acte de representar.
Quinzena de la Dansa

Quan: 16 de març
Hora: 21:00h. - 22:20h.
On: Auditori Sant Ildefons

Taller familiar de Dansa/Circ


Obert a totes les edats i habilitats, aquest taller t’ensenyarà els conceptes bàsics d’acrobàcies de terra i en parelles i la tècnica de mà a mà. Conduiran l’activitat Amer i Àfrica circ cia, de Barcelona, integrants del repartiment original de BLOCK, i l’artista local de circ Ginés Belchí. Després del taller es representarà l'espectacle BLOK de les companyies Motionhouse & Nofit State Circus.
Quinzena de la Dansa

Quan: 17 de març
Hora: 11:30h. - 12:15h.
On: Parc de Can Mercader
No et pots perdre

Espectacle BLOCK - Motionhouse & Nofit State Circus


BLOCK és una poderosa fusió de dansa i circ, dues disciplines que desafen els límits del cos humà. Una proposta física, intensa i emocionant que juga amb el moviment i l’acrobàcia per parlar de la vida a la ciutat, de les seves contradiccions i dels reptes diaris. Vint blocs de grans dimensions es trenquen i es recomponen en escena, adoptant noves formes entre les quals es mouen els intèrprets. Un espectacle sorprenent, sorgit de la col·laboració entre dues companyies britàniques d’alta volada.
Quinzena de la Dansa

Quan: 17 de març
Hora: 12:45h. - 13:30h.
On: Parc de Can Mercader
No et pots perdre

Espectacle Dansa - Se prohíbe el cante - Leonor Leal i Antonio Moreno


Es prohibeix el cant fa referència a centenars de rètols que en moltes tavernes andaluses es podien llegir fins no fa tant de temps. La veu d'un poble, el Raigón, l'estri de batalla, (que diria el gran poeta Juan de Loxa i qui va fer d'aquesta "llei" un poema fonètic), el quejío del carrer, l'emoció que no atenia a modes ni esperava tan sols ser aplaudida. Aquest flamenc que senzillament passaba, bategaba. Ens vam inspirar i vam recórrer a aquesta idea com a generador de creació i possibilitats en un duo format per un percussionista flamenc atípic i una bailaora inquieta. Tots dos embarcats en aquest concert de cant silenciat però que colpeja i balla, que ens commou i, per tan, ens mou.
Quinzena de la Dansa

Quan: 22 de març
Hora: 21:00h. - 22:00h.
On: Sala Ramon Romagosa (Patronat)
No et pots perdre

NOWHERE IN PARTICULAR - Sonia Gomez/David Climent/Pere Jou


Aquesta és una d'aquelles apostes que celebren la trobada d'artistes amb una trajectòria i amb un segell personal indiscutible. Nowhere in particular és una reflexió coreogràfica sobre les interaccions quotidianes i, aparentment, sense importància. La peça funciona com una lent d'augment que dilata aquests minuts de coincidència al metro o l'ascensor, carregats de convencions socials en forma de petits gestos. Riure una broma, alçar la cella en una oficina o en un autobús... pot no voler dir res o dir-ho tot. Amb molt sentit de l’humor i cura de l’espai sonor, Nowhere in particular obre una altra dimensió a la rèplica «Hola, ¿què tal?».
Quinzena de la Dansa

Quan: 23 de març
Hora: 21:00h. - 22:00h.
On: Auditori Sant Ildefons
No et pots perdre

ALL-INCLUSIVE - Cia. UNA i UNA


La figura del guiri sol ser el blanc de les nostres burles. Però, què passa quan nosaltres som els guiris? Quan viatgem i, sense voler, reproduïm el clixé que tant ens fa riure? Són preguntes que planteja aquesta proposta, amb molta energia i sentit de l’humor.
Quinzena de la Dansa

Quan: 24 de març
Hora: 12:00h. - 12:15h.
On: PL de l'Església
No et pots perdre

EPHIMERA - Paloma Hurtado


Ephimera vol posar rostre a les persones que viuen al carrer. L’espectacle neix de la inquietud de dues creadores, una coreògrafa i una artista plàstica, que entenen l’art com a eina per fer-nos obrir les ments, respectar la diferència i solidaritzar-nos amb els més desfavorits.
Quinzena de la Dansa

Quan: 24 de març
Hora: 12:20h. - 12:43h.
On: PL de l'Església
No et pots perdre

CONSEQÜÈNCIES - Cia. Moveo


CONSEQÜÈNCIES, guanyadora del Premi Moritz FiraTàrrega’17 a la Millor Estrena d’Arts de Carrer, és un espectacle per a tots els públics que explora a través del moviment les relacions entre realitat i ficció en la nostra vida quotidiana i en el temps accelerat en què vivim. CONSEQÜÈNCIES és un treball irònic i alegre sobre la possibilitat d’estar desubicat, desfasat, d’anar un temps tard, i sobre les conseqüències que en resulten. M'he parat un instant a escoltar, a mirar, i el món continuava el seu ritme al meu voltant. Com puc retrobar el que vaig perdre durant aquests moments? Com més accelero, més tard arribo, com si una força estranya conspirés contra la meva presència en el temps dels altres. I tu? Què mires?
Quinzena de la Dansa

Quan: 24 de març
Hora: 12:50h. - 13:23h.
On: PL de l'Església
No et pots perdre

LA MUJER HABITADA - Leonor Leal


El llenguatge flamenc de Leonor Leal, la mirada contemporània de Víctor Zambrana i l’univers artístic de Joaquín Jara es donen la mà en una peça de carrer sobre el cos femení que, com un arbre, enfonsa les seves arrels a la terra ferma i s’eleva cap al firmament, connectant allò terrenal amb allò diví. La mujer habitada és un viatge a l’interior de la identitat femenina, per mostrar-la com a font de creació.
Quinzena de la Dansa

Quan: 24 de març
Hora: 13:30h. - 13:50h.
On: PL de l'Església
No et pots perdre

Espectacle de dansa - LE ÇA - Sónia Sánchez


Auster, minimalista, Le Ça és un experiment que busca reduir la dansa a l’indispensable. Una bailaora invoca al flamenc i a la dansa japonesa butoh: els seus moviments són pausats, meditats, quan troben l’expressió a través del butoh, mentre que guanyen en intensitat, en vehemència, quan fan ús del flamenc. A través d’improvisacions “pactades”, com les anomena la seva creadora, Le Ça ens convida a emprendre un viatge a les pulsions de l’inconscient. Perquè en el moment en què s’oblida la tècnica, l’inconscient flueix.
Quinzena de la Dansa

Quan: 29 de març
Hora: 21:00h. - 21:50h.
On: Auditori Sant Ildefons
No et pots perdre

Tothom Balla - Activitat de Dansa Participativa


Torna Tothom balla, una proposta participativa i engrescadora que acomiadarà l’edició 2019 de Dansa Metropolitana a les nou ciutats implicades. Aquest any, la coreografia d’aquesta gran festa de la dansa ha estat ideada per Mar Gómez, creadora d’espectacles que juguen amb la teatralitat, amb el gest i amb un sentit de l’humor que sedueix el públic de totes les edats. Una artista de casa que compta amb el reconeixement internacional. Tant és si has fet dansa com si no, si t’agrada el ?amenc, el jazz o el hip-hop: anima’t i suma’t a la festa. Aquí el que compta és tenir ganes de ballar!
Quinzena de la Dansa

Quan: 30 de març
Hora: 12:00h. - 12:05h.
On: PL de Catalunya
No et pots perdre

A tres bandes. Come Back


Tres centres de dansa de Cornellà – l’Escola de dansa Amparo Ruiz, l’Escola de dansa Eva Gris i Star Dance Studio – prendran el relleu a Tothom Balla el dia 30 de març, dins dels actes de cloenda de la Quinzena Metropolitana de la dansa, presentant “A tres bandes. Come back”. Creada per les coreògrafes titulars de les tres escoles, juntament amb alumnes professionals, la peça fusiona les tècniques del flamenc, del hip hop i de la dansa contemporània de manera sorprenent i suggeridora. Una oportunitat de gaudir de l’emergència local i de crear comunitat al voltant de la dansa i les arts del moviment.
Quinzena de la Dansa

Quan: 30 de març
Hora: 12:15h. - 12:30h.
On: PL de Catalunya