Filtres

   
 • Cornellà
 • Almeda
 • Centre
 • Fatjó
 • Fontsanta
 • Gavarra
 • Lindavista
 • Pedró
 • Riera
 • Sant Ildefons
 • Fora Ciutat
5 activitats.
No et pots perdre

Participa al Concurs de Comparses de Carnaval 2020 de Cornellà


S’obre el període d’inscripció per a participar al Gran Cercavila i Concurs de Comparses del Carnaval 2020 del dilluns 27 de gener al divendres 14 de febrer (ambdós inclosos). Per tal de dur-la a terme, al presentar el full d'inscripció (que es pot descarregar a la web municipal http://www.cornella.cat/) al Registre General de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat (Pl. de l'Església 1, Oficina d’Atenció al Ciutadà, de dilluns a divendres, pels matins de 8.30 a 14.30 h. i per les tardes de 16.30 a 19.00 h. - atenció només amb cita prèvia http://citaprevia.cornella.cat/). Tal i com marca la normativa, en certs casos, caldrà acompanyar la sol·licitud de més documentació, per la qual cosa és convenient consultar atentament aquest document o, en cas de dubte, consultar al departament de Cultura. El Concurs de Comparses del Carnaval començarà el dissabte 22 de febrer a les 18:00h, al C/Bonestar (alçada de Plaça Catalunya). Les comparses recorreran Avinguda de Sant Ildefons, Avinguda República Argentina, carrer Mossèn Andreu fins a la plaça Catalunya, on tindrà lloc el fi de festa i el lliurament de premis.
CARNESTOLTES

Quan: Fins el 14 de febrer
On: Ajuntament de Cornellà de Llobregat
No et pots perdre

Dijous Gras - Arribada de Sa Majestat el Rei Carnestoltes


- 16:45 hores: Taller de màscares amb animació de la comitiva del Rei Carnestoltes. - 17:15 hores: Actuació de la Cia. Carles Cuberes amb l’espectacle “Cassoles, olles i cançons”. - 18:15 hores: Arribada i pregó de Sa Majestat el Rei Carnestoltes i festa amb Dj, confetti i globus. Durant l’activitat s’oferirà al públic assistent la possibilitat de degustar el tradicional “pinxo” de truita de Dijous Gras, per la celebració de l’arribada del Carnaval a la ciutat.
CARNESTOLTES

Quan: 20 de febrer
Hora: 16:45h. - 19:15h.
On: PL de l'Església
No et pots perdre

Gran cercavila i concurs de comparses del Carnestoltes 2020


• 17:00 hores: a la Plaça de Catalunya, convocatòria de comparses participants al Concurs de comparses del Carnestoltes 2020 a Cornellà de Llobregat. • 17:45 hores: Arribada a la capçalera de la rua de Sa Majestat Rei Carnestoltes amb la seva carrossa. • 18:00 hores: Inici del recorregut de la cercavila de Carnestoltes 2020 amb el següent itinerari: Inici carrer Bonestar (a l’alçada de la plaça Catalunya), avinguda Sant Ildefons, carrer República Argentina, carrer Mossèn Andreu, arribada a la Plaça Catalunya. • 19:00 hores: Actuació del grup Eko Versions i festa a l’escenari de la Plaça Catalunya de Cornellà. • Al voltant de les 20:30 hores: Sa Majestat el Rei Carnestoltes farà públic el veredicte del jurat amb les comparses guanyadores de les 5 categories de premis patrocinats per l’Associació de Comerciants Cornellà Compra a Casa (Cada un dels premis, consistirà en un guardó de record de la categoria guanyada i una tarja de compra de l’Associació Cornellà Compra a Casa carregada amb un import de 500’00,- € per fer servir als comerços de la ciutat adherits): - Millor coreografia. - Millor animació musical. - Disfressa millor confeccionada. - Disfressa més original. - Disfressa de temàtica més actual.
CARNESTOLTES

Quan: 22 de febrer
Hora: 18:00h. - 21:30h.
On: PL de Catalunya
No et pots perdre

Carnaval Infantil de la Societat Coral La Unió, pels carrers del Casc Antic


12:00h. Sortida des del carrer Rubió i Ors (alçada del carrer dels Pins), recorregut fins la Rambla i pujada fins a la Plaça de l’Església. 13:00h. Fi de festa a la Plaça de l’Església amb l’espectacle “Quin Sarau” de la Cia. Xarop de Canya. NOTA: En cas de pluja, l’espectacle es traslladarà a la Masia Can Tirel del Parc Can Corts. Organitzen: Xaranga Sarau i Societat Coral La Unió. Col·labora: Dept. de Cultura.
CARNESTOLTES

Quan: 23 de febrer
Hora: 12:00h. - 14:00h.
On: C/ de Rubió i Ors
No et pots perdre

Dimecres de Cendra - Dia del judici Final


17:00 h.: A la plaça de Catalunya. Taller “Fem una sardina”. 17:15 h.: Xocolatada a càrrec de l’Associació Veïnal de Sant Ildefons. 17:30 h.: Arribada de la Vella Quaresma i inici del judici. 18:15 h.: Actuació de la Cia. La Tresca i la Verdesca amb l’espectacle “Zum”.
CARNESTOLTES

Quan: 26 de febrer
Hora: 17:00h. - 19:15h.
On: PL de Catalunya