Filtres

   
 • Cornellà
 • Almeda
 • Centre
 • Fatjó
 • Fontsanta
 • Gavarra
 • Lindavista
 • Pedró
 • Riera
 • Sant Ildefons
 • Fora Ciutat
29 activitats.

EXPOSICIÓ DEL 34è CONCURS DE CÒMICS "CIUTAT DE CORNELLÀ" i a més RACÒ DE L'IVÀ


Inauguració: 9 de novembre, a les 20h Estarà exposada del 9 de novembre al 2 de desembre. EXPOSICIÓ del 34è CONCURS de CÒMICS "CIUTAT de CORNELLÀ" Lliurament de premis, presentació de la publicació "Còmics a Cornellà 2018" i lliurament del 25è Premi "Ivà" a la millor historietista professional 2018. Aquesta exposició constitueix l'acte central de la Mostra i dóna a conèixer els treballs guanyadors i finalistes del 34è Concurs de Còmics "Ciutat de Cornellà", on el jovent creador fa del còmic el seu mitjà d'expressió artística. Durant l’acte d’inauguració es farà l’entrega de premis del concurs, així com el lliurament del 25è premi Ivà, que aquest any ha recaigut sobre Marika Vila, dibuixant, tècnica editorial i estudiosa de la dona com objecte i subjecte del còmic. Racó de l’Ivà El Racó de l'Ivà ens recorda l’enyorat dibuixant amb una col•lecció de dibuixos i il•lustracions dedicades a l'Ivà realitzades per totes les persones guardonades amb el premi Ivà com a millors historietistes professionals.
Mostra del Còmic

Quan: 09 de novembre
Hora: 20:00h. - 21:00h.
On: Sala Exposicions Castell de Cornellà

Caricatures al Mercat


Mercat Sant Ildefons (Plaça Sant Ildefons, s/n). Mercat Centre (Plaça Lluís Companys, s/n). Mercat Marsans (Plaça Marsans, s/n). Alumnes de l’Escola Joso Centre de Còmic i Arts visuals passaran un matí ben creatiu realitzant caricatures a paradistes, clients/es i totes aquelles persones que s’apropin als mercats de la nostra ciutat.
Mostra del Còmic

Quan: 10 de novembre
Hora: 11:00h. - 13:30h.
On: Mercat Centre

Taller de Lectura “Gen Pet “


Amb la presència del seu guionista el Damián Campanario.
Mostra del Còmic

Quan: 13 de novembre
Hora: 17:30h. - 18:30h.
On: Biblioteca Central de Cornellà (BCC)

Taller "Dibuixa una aventura de veritat"


En aquest taller de còmic us reptem a dibuixar la història real d’una persona refugiada que ens visitarà per explicar-nos les seves vivències. A càrrec de Juan Carlos Calvo, dibuixant, il•lustrador i guionista; i de Rober García de l’ONG Dibuixos per somriures.
Mostra del Còmic

Quan: 18 de novembre
Hora: 12:00h. - 13:00h.
On: Museu Palau Mercader
No et pots perdre

SAM HIDD DJ (House, Tech-House) Festival de Música de prop. Santa Cecilia 2018


D.J nascut a Cornellà. La seva potent actitud davant els plats i Les seves sessions Deep, House i Techno House no deixaran indiferent a ningú.
Mostra del Còmic

Quan: 20 de novembre
Hora: 19:00h. - 20:00h.
On: PL de l'Estació
No et pots perdre

TARDA JOVE!. Festival de música de prop. Santa Cecilia 2018


Joves talents de Cornellà faran un pas endavant i ens oferiran per primera vegada una sel•leccionada mostra del seu potencial musical. Amb Elena Aranda, Cristal Asangono, Helena Loukili, Eva Aymerich i Iulia Joarza.
Mostra del Còmic

Quan: 21 de novembre
Hora: 19:00h. - 20:00h.
On: PL de l'Estació
No et pots perdre

ALEXANDRA & OSCAR LARIOS (pop). Festival de Música de prop. Santa Cecilia 2018


Dues generacions unides per la música. Pare i filla formen aquest duet a veu i piano i ens ofereixen un pop fresc i actual amb versions dels artistes més rellevants. Al 2017 Alexandra es va proclamar guanyadora de la 4a edició del concurs "Oh Happy Day" de TV3.
Mostra del Còmic

Quan: 22 de novembre
Hora: 19:00h. - 20:00h.
On: PL de l'Estació
No et pots perdre

YÜGUEN EN CONCERT. Festival de Música de prop. Santa Cecilia 2018


La inquietut d’uns joves, sumada per la il•lusió i les ganes de transmetre la música de la manera en que ells la viuen, fou l’inici d’aquest grup que mescla els estils, amb versions pop rock i temes propis.
Mostra del Còmic

Quan: 23 de novembre
Hora: 19:00h. - 20:00h.
On: PL de l'Estació
No et pots perdre

LOS WISHAS en concert (Rock). Festival de Música de prop. Santa Cecilia 2018


Banda de rock formada per quatre amics, dos argentins i dos cornellanencs: Mariano a la veu principal i guitarra, Pablo a la guitarra, Gabri al baix i, des del 2015, l'Aitor a la bateria. Un directe on gaudir del rock sense complexes..
Mostra del Còmic

Quan: 23 de novembre
Hora: 19:30h. - 20:30h.
On: PL de Lluís Companys

Visionat del documental “No vam néixer refugiats”


Dibuixos per somriures organitza l’exhibició del documental No vam néixer refugiats de Claudio Zulian i una taula rodona posterior amb el desig de transmetre als assistents la problemàtica actual de les persones refugiades. Dibuixos per somriures és una iniciativa de l’Associació Creativos en Acción, un projecte que pretén recaptar el màxim de fons per ajudar a cobrir de forma directa les necessitats bàsiques en molts dels camps de refugiats que hi ha repartits per tota Europa. A aquesta iniciativa, s’han unit ja més de 500 artistes entre dibuixants, professionals de la il•lustració i vinyetistes que han aportat una obra de forma solidària.
Mostra del Còmic

Quan: 29 de novembre
Hora: 19:00h. - 20:00h.
On: Biblioteca Sant Ildefons (BSI)

Exposició "Beca Carnet Jove Connecta't al Còmic"


Exposició de les vinyetes guanyadores i finalistes del concurs Beca Carnet Jove Connecta’t al Còmic 2017 organitzat per la Generalitat de Catalunya. Dilluns a divendres de 16 a 21h i dimarts de 10 a 13h
Mostra del Còmic

Quan: Fins el 30 de novembre
On: Espai Paret Taronja

Exposició "Yo, Gorda"


Casal de Joves Sanfeliu-Sant Ildefons (Carrer de l’Emigrant, 25 baixos – L’Hospitalet de Llobregat) 5 al 30 de novembre Exposició “Yo, Gorda” de Meritxell Bosch. “Yo, Gorda” és un còmic basat en fets reals al voltant del maltractament psicològic i els trastorns alimentaris. En paraules de l’autora, Meritxell Bosch, una història que comença malament però que acaba bé. Joves del Casal Sanfeliu-Sant Ildefons treballaran el còmic i rebran la visita de l’autora per conèixer l’experiència reflectida i el procés creatiu de l’obra.
Mostra del Còmic

Quan: Fins el 30 de novembre
On: FORA Fora ciutat

Exposició "Els afores"


Un còmic contra la islamofòbia realitzat per alumnat de l’institut Maria Aurèlia Capmany de la nostra ciutat. Aquest còmic es troba dins del projecte “Kifkif,còmics per la Integració”.
Mostra del Còmic

Quan: Fins el 30 de novembre
On: Espai Jove Sant Ildefons

Activitat del Punt a l'Institut


Com seria un còmic fet per tu? Apropa’t al Punt Institut a l’hora del pati i posa’t a la pell d’un/a autor/a de còmic per un dia. Als Instituts públics de dilluns a divendres a l'hora del Punt
Mostra del Còmic

Quan: Fins el 30 de novembre
On: Institut de Cornellà de Llobregat

Exposició Escola Joso "DEAD INSIDE"


Reunió de les "covers" publicades al còmic Dead Inside (Dark Horse-Planeta d'Agostini), de John Arcudi i Toni Fejzula. Més de 30 autors coordinats per Toni Fejzula donen la seva versió personal sobre els personatges d'aquest còmic, la major part d'ells vinculats a l’Escola JOSO. Dilluns a divendres de 8 a 22h
Mostra del Còmic

Quan: Fins el 30 de novembre
On: Centre Cívic Sant Ildefons

Lectura Còmic Estic Estupenda


L’Associació Cornellà per les Dones, farà la lectura sobre el còmic Estic Estupenda i rebrà la visita de la seva autora, la Raquel Gu, per parlar del procés creatiu i la temàtica de l’obra.
Mostra del Còmic

Quan: Fins el 30 de novembre
On: Centre Cívic Sant Ildefons

Racó de jocs de taula de còmics.


Podreu disposar de jocs de taula, com el memory, el lince o el trivial, especialment ambientats per a la Mostra del còmic!!!
Mostra del Còmic

Quan: Fins el 30 de novembre
On: Centre Cívic Sant Ildefons

Lectura i taller de "La cocina de Naneta"


La “Naneta”, rebatejada així per la seva neta que no sap dir el seu nom real “Marieta”, coneix un munt de receptes amb els principis bàsics de menjar saludable, la diversitat, la generositat i la tolerància. Els infants de la Ludoteca al Dau faran una lectura i un taller d’aquest còmic amb tan bon gust.
Mostra del Còmic

Quan: Fins el 30 de novembre
On: Ludoteca Municipal El Dau

Taller de lectura d’Arthus Trivium.


Amb la presencia del seu guionista Raule.
Mostra del Còmic

Quan: 30 de novembre
Hora: 19:00h. - 20:00h.
On: Biblioteca Sant Ildefons (BSI)

Exposició "Arthus Trivium"


Exposició sobre el còmic de Raule (guió) i Landa (dibuix). Situat a França l’any 1565. Fa una dècada que el metge i astròleg Nostradamus va publicar Les profecies. Des de llavors, la seva reputació no ha parat de créixer. Els seus tres joves deixebles, Arthus Trivium, Angélique Obscura i Angulus Dante, viatjaran en el seu nom pel país per ocupar-se dels enigmes que ni la religió ni la ciència poden resoldre. Dilluns a divendres de 15.30 a 20.30h, i dimarts i dissabtes de 10 a 14h
Mostra del Còmic

Quan: Fins l' 01 de desembre
On: Biblioteca Sant Ildefons (BSI)

Exposició “Refugiados, viñetas solidarias”


L’horror de la guerra no té límits. Qualsevol atrocitat que s’imagini està succeint o ho ha fet en algun moment i lloc del món, això és segur. Més de seixanta autors units en aquesta iniciativa que pretén recaptar fons per l’ONG Save the Children i el seu programa d’ajuda a les persones refugiades. Dilluns a divendres de 15.30 a 20.30h, i dimarts i dissabtes de 10 a 14h
Mostra del Còmic

Quan: Fins l' 01 de desembre
On: Biblioteca Sant Ildefons (BSI)

Exposició “Daniel Vendrell”


Inauguració: 15 de novembre a les 18.30h Daniel Vendrell, conegut com Vandrell, ha sigut un dels il•lustradors contemporanis més influents, representant a la nova onada d’artista que van tornar a unir orient i occident. Aquesta recopilació ens convida a recorre algunes de les primeres obres, aquelles més vinculades amb l’estètica manga. Aquestes li van donar a ell i a Ikari Studio, el reconeixement i la fama internacional. La col•lecció Monster Book of Manga va ser la porta d’entrada a la formació artística per a molts nois i joves, apassionats pel món del dibuix i pel Manga en particular. Dilluns a divendres de 15.30 a 20.30h, i dimarts i dissabtes de 10 a 14h Inauguració: 15 de novembre a les 18:30h
Mostra del Còmic

Quan: Fins l' 01 de desembre
On: Biblioteca Marta Mata (BMM)

Exposició Racó de l’Ivà en banderoles


Guarnirem l’Avinguda del Parc amb les reproduccions de les obres originals que ens han regalat els artistes que han rebut el Premi Ivà.
Mostra del Còmic

Quan: Fins l' 01 de desembre
On: AV del Parc

Exposició Còmic Made in Cornellà: “Ideas en trazo” de Gerca Vela


CUL DE SAC (C/Mossèn Andreu, 14) 5 de novembre a l’1 de desembre. Dilluns a dijous de 7.30 a 23h, divendres de 7:30 a 02h i dissabtes de 19 a 02h L’autor local Gerca Vela ens mostrarà part de les seves il•lustracions en una exposició titulada “Ideas en trazo. ”, una oportunitat per conèixer més sobre el jove dibuixant que ha obtingut el Premi a l’Obra Finalista de l’edició d’enguay del Concurs de Còmics “Ciutat de Cornellà”.
Mostra del Còmic

Quan: Fins l' 01 de desembre
On: C/ de Mossèn Andreu

Exposició “Capablanca”


Joan Mundet ens transporta a la història de Capablanca, un bandoler que, segons la llegenda, va viure al Castellar del Vallès al voltant de l’any 1.600. Dimecres a dissabtes de 10 a 14h i de dilluns a divendres de 15.30 a 20.30h
Mostra del Còmic

Quan: Fins l' 01 de desembre
On: Biblioteca Central de Cornellà (BCC)

Visita guiada a l’exposició “Capablanca”


Per a més informació i reservar la teva plaça envia un mail a: comics@aj-cornella.cat
Mostra del Còmic

Quan: Fins l' 01 de desembre
On: Biblioteca Central de Cornellà (BCC)

Exposició “Gen Pet”


L’any 2036 els avenços en genètica permeten crear animals de companyia segons el gust dels clients. Se’ls coneix com Gen Pet. Còmic creat per Damián Campanario i Álex Fuentes. Es podrà visitar a la zona infantil de la biblioteca.
Mostra del Còmic

Quan: Fins l' 01 de desembre
On: Biblioteca Central de Cornellà (BCC)

Exposició "Vinyetes: història del còmic en català"


Un breu recorregut per la història del còmic en la nostra llengua i alhora posa de manifest les principals activitats i tendències del moment. La iniciativa forma part de la campanya del CNL de Barcelona Uaaaaaaau... iuhu, pataplaf! Còmic en català que té per objectius donar a conèixer i fer visible els còmics que s'editen en català per fomentar-ne el consum i, alhora, animar les indústries culturals i les editorials a consolidar-ne i ampliar-ne les edicions, videojocs i audiovisuals Dilluns a divendres de 7 a 22h; dissabte de 8 a 20h i diumenges i festius de 9 a 14h
Mostra del Còmic

Quan: Fins el 02 de desembre
On: Centre Cívic del Parc Esportiu Llobregat

Exposició ‘CCOOMICS 2018: Vinyetes Joves'


Inauguració: 15 de novembre, a les 17.30 h Historietes sobre memòria i futur i sobre gènere i jovent realitzades pels alumnes de les escoles d'Art i Disseny La Industrial, Llotja, Massana, Pau Gargallo, Serra i Abella i de l'Escola del Treball. El dia de la inauguració es comptarà amb les intervencions de: Rodri Plaza, responsable de la Formació Professional de la Federació d'Educació CCOO de Catalunya Conxita Sánchez, Presidenta Centre d'Estudis Comarcals Baix Llobregat Rocío García, Tinenta d'Alcalde i Regidora delegada de l'àrea de cultura i igualtat Josep M. Romero, secretari general CCOO Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia, Garraf
Mostra del Còmic

Quan: Del 15 de novembre al 15 de desembre
On: Comissions Obreres (CCOO)